Aceasta este Comunitatea Română Smart Spin!

Traducem materialele noastre de studiu pentru tine!

Fără îndoială, școala Smart Spin continuă să se dezvolte din ce în ce mai mult!

Din acest motiv, Smart Spin dorește să faciliteze accesul la cea mai bună strategie pentru Spin & Go și acesta este unul dintre cei mai importanți pași pe care i-am putea lua pentru a răspândi și mai mult cunoștințele noastre: toate materialele de studiu se traduc chiar acum, jocuri live, înregistrări de coaching, video-uri pe teme de mindset și așa mai departe.

Cu puțin timp în urmă, personalul nostru a adunat un grup de traducători și au început să traducă materialele noastre în toate limbile existente în Smart Spin.

V-am prezentat deja comunitatea noastră hispanică și comunitatea noastră italiană, de data aceasta vom împărtăși despre jucătorii noștri român!

  

MATERIALE DE STUDIU

Am tradus deja materiale de strategie atât pentru mizele mici, cât și pentru mizele mari. 30 de înregistrări de coaching-uri sunt deja disponibile și acest număr crește în timp tu citești acest articol.

Poți să vezi aici o parte din munca noastră:

  

 

   

 

 

PROGRAMUL DE MENTORAT

Avem un program de mentorat condus de andyx10 împreună cu SpartacusUK. andyx10 este membrul nostru din 2016 și astăzi el joacă la miza de 100$. În plus, este managerul Comunității Românești Smart Spin. A muncit din greu pentru a ocupa această poziție și continuă să-și dovedească valoarea și experiența conducând jucătorii noștri români spre mizele mai mari!

SpartacusUK este un jucător român care își dorește foarte mult ca pokerul sa fie singurul loc de muncă pentru el. A studiat jocul după programul său de muncă și a reușit să urce mizele. Scopul lui principal este acum să joace la 100 de dolari.

 

COMUNICARE & ORGANIZARE

Pentru a comunica mai bine, jucătorii noștri folosesc canalele Discord în care vorbesc despre problemele de mindset, despre strategie și bineînțeles, se sprijină și se susțin unii pe alții. 

Totodată, ei se organizează pentru sesiunile de coaching cu liderul lor, andyx10 pentru mizele mari și cu SpartacusUK pentru mizele mai mici!

 

Pentru a afla mai multe despre jucătorii noștri români puteți să urmați link-urile de mai jos:

SpartacusUK urcă la miza de 60 de dolari!

De_doua_oriM urcă la miza de 60 de dolari!

ekkkko urcă la miza de 30 de dolari!

sw0rdz0r urcă la miza de 30 de dolari!

sharelines

Login and join our community to leave a comment!


upcoming events

Podcast with Dominik Pańka

Facebook

Meet our community at Discord!

What is Smart Spin

Watch an interview with CuAt69UsdSng!

There is more to follow!

Close