Bun venit în cea mai de succes şcoală de poker Spin&Go
Aplică acum
Ce este Smart Spin?
Acum trei ani, patru jucători de heads-up au prevăzut viitorul pieţii de poker.

Viitorul este Spin & Go.

Ei au decis să-şi pună conturile bancare împreună şi să creeze o comunitate de top în care oamenii pot învăţa şi pot deveni mai buni la Spin & Go. Acesta este cel mai profitabil format de poker la ora actuală şi noi suntm cea mai avansată şcoală de poker - nu mai există una similară!

Acum, noi investim $5,000,000 în recrutare. Asta demonstrează cât de serioşi suntem!

Ce este Spin & Go ?
Spin & Go reprezintă unul dintre cele mai atrăgătoare şi populare turnee create de PokerStars. Toată lumea familiarizată cu pokerul a auzit de ele şi le-a ncercat cel puţin o dată. Ele sunt foarte populare şi printre jucătorii recreaţionali.

De ce sunt atât de speciale? Sunt necesari doar trei jucători. După ce se fac înregistrările, turneul începe şi câştigul este generat aleatoriu de o ruletă. E posibil să joci pentru 2x buy-in, dar nu ar fi distractiv, nu-i aşa? De aceea, premiul cel mare poate fi de până la 10.000x buy-in! Ceea ce înseamnă că la mizele mari poţi să ajungi să joci pentru un milion de dolari!

aspirant-logo
Ce este Programul Aspirant?
bankroll-icon Created with Sketch.
banca
learning-materials-icon Created with Sketch.
materiale de studiu
help-icon Created with Sketch.
suport
Noi plătim, tu joci. Nu îţi foloseşti proprii bani ca să te înscrii la mese.
Smart Spin îţi va oferi o sumă de bani pentru asta! Apoi, tu vei învăţa cum să câştigi bani din Spin&Go. Membrii noştri sunt împărţiţi în grupuri. Cu cât miza la care joci e mai mare, cu atât ai mai mult acces la o strategie mai avansată!
In orice caz, noi suntem aici pentru tine. Ai contact direct cu peste 700 de jucători profeşionişti de poker şi cu echipa noastră de antrenori care câştigă în fiecare an profituri de şase cifre.
Ce îţi putem oferi?
Te aşteaptă multe lucruri interesante în Smart Spin. Am creat propriile noastre grafice, scheme de învăţare, videouri, rapoarte PT4 şi chiar o unealtă proprie care te ajută să îţi analizezi jocul! Intră în lumea noastră şi vezi ce îţi poate oferi Smart Spin:
Aplică acum
Close