Începe-ți visul de a juca poker cu noi, nu-ți risca proprii bani
Avem peste 700 de membri activi și în fiecare lună, peste 50 de jucători urcă în mize. Cu experiența și cunoștințele noastre, te vom face câștigător.

Ai doar 3 pași simpli de făcut pentru a deveni membru Smart Spin. Ne bucurăm că vrei să te alături echipei noastre. Nu vei găsi un alt loc mai bun pentru a-ți începe cariera în poker.
CITEȘTE MAI MULT DESPRE SMART SPIN
* Câștigurile sunt calculate pe un număr de 3500 de turnee pe lună
3,000 jocuri
PENTRU A URCA ÎN MIZĂ
3,000 jocuri
PENTRU A URCA ÎN MIZĂ
turnee X-Tabling timp
1,000 2 70hr 50min
1,000 3 47hr 13min
1,000 4 35hr 25min
pasul 1
Contactează-ne
Spune-ne ceva despre tine. Nu contează dacă nu ai experiență în poker. Programul nostru de coaching este construit pentru orice nivel. Dacă ești începător caută programul nostru Aspirant.

Răspundem la fiecare mesaj. Este posibil să fie necesare 48 de ore pentru ca echipa noastră de recrutare să verifice aplicația ta. Dacă răspunsul nostru este pozitiv, vei merge direct la pasul 2.
pasul 2
Să ne cunoaștem mai bine
Îți vom trimite un email cu detaliile Skype și vom aranja o întâlnire pentru tine cu unul din membrii echipei noastre.

Obiectivul principal este să te cunoaștem mai bine pe tine, persoana și jucătorul de poker.
Fă cunoștință cu CuAt69UsdSng. Head coach și unul dintre cei mai buni jucători ai noștri. El a câștigat peste 400.000 de dolari jucând Spin & Go-uri. Cu multă muncă și cu suportul nostru, poți să atingi și tu acest țel.
pasul 3
Oferta noastră
Un contract solid reprezintă o companie solidă
Un contract solid re Copy Created with Sketch.
Aici vei găsi toate detaliile despre oferta noastră. Îți vom explica în ce fel putem colabora, ce strategie și ce programe vei primi de la noi. Fii deschis să pui orice întrebare ai. Suntem aici să îți explicăm totul, să fie cât mai clar posibil.

Noi suntem o școală de poker profesionist, de aceea membrii noștri primesc un contract. După semnarea lui, vei face parte oficial din Echipa Smart Spin!
Ai vreo întrebare?
Ce pot găsi în școala voastră de poker?
Școala noastră de poker oferă materiale de strategie special concepute pentru jucătorii de poker de la toate mizele. Poți profita de sesiuni de coaching înregistrate, articole, sesiuni de coaching în timp real, metode de analiză a jocului și a mâinilor. În plus, îți oferim suport financiar complet, astfel încât să nu îți folosești proprii bani în joc. Tot ce trebuie să aduci tu aici este sârguință și dorința de a învăța!
Voi juca pe banii mei?
Ca membru Smart Spin, vei fi stack-uit complet, adică noi îți vom oferi banii necesari la mese.
Până acum nu am mai jucat poker online sau am puțină experiență în domeniu. Pot să devin membru Smart Spin?
Bineînțeles! Am creat Programul Aspirant special pentru jucătorii noi. Vei învăța regulile de bază pentru Spin & Go și o strategie care te ajută să câștigi și să urci în miză!
Eu nu vorbesc fluent engleza. Pot să devin membru Smart Spin?
Da. Engleza este o limbă oficială în Smart Spin, dar dacă ești familiarizat cu terminologia din poker atunci te vei descurca fără probleme. Dacă nu înțelegi ceva dintr-un video, îl poți da înapoi să îl urmărești din nou sau îi poți întreba pe cei din comunitatea noastră - ei vor fi bucuroși să te ajute. În plus, deja lucrăm la traducerea materialelor noastre în mai multe limbi.
Ce presupune interviul de recrutare? Voi avea nevoie de camera web si microfon?
Interviul se face în scris, pe Skype, așadar microfonul si webcam-ul nu sunt necesare.
Cât timp durează un contract cu Smart Spin și cum împărțim profitul?
Durata contractului și procentajul de împărțire a profitului vor fi prezentate fiecărui aplicant după efectuarea interviului de recrutare.
Eu deja sunt un jucător bun, nu am nevoie de acces la materialele de studiu. Sunt interesat doar de acordurile pe $EV. Pot să beneficiez doar de acest avantaj?
Nu facem acorduri doar pe baza de $EV. Această opțiune este disponibilă doar pentru membrii noștri. Te invităm să profiți de oferta noastră completă. Suntem siguri că va avea un impact pozitiv asupra câștigului tău!
Oferta cuprinde și alte platforme în afară de Poker Stars?
Da, uneori transferăm jucătorii pe alte platforme de poker.
Există vreun acord referitor la $EV în oferta voastră?
Da, membrii Smart Spin iși pot stabili veniturile în funcție de $EV.
Close